Tratament Anti-Fog (anti-aburire) geamuri Pyauto 50 ml
Tratament Anti-Fog (anti-aburire) geamuri Pyauto 50 ml
Tratament Anti-Fog (anti-aburire) geamuri Pyauto 50 ml
Tratament Anti-Fog (anti-aburire) geamuri Pyauto 50 ml
  • -41,00 lei
Tratament Anti-Fog (anti-aburire)...
Tratament Anti-Fog (anti-aburire)...
Tratament Anti-Fog (anti-aburire)...
Tratament Anti-Fog (anti-aburire)...

Tratament Anti-Fog (anti-aburire) geamuri Pyauto 50 ml

Tratament Anti-Fog (anti-aburire) imbunatateste confortul la volan si siguranta Dvs atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna.

Solutie concentrata 50 ml

Anti-fog Agent by PyAuto este un produs concentra si durabil proiectat sa creeze un strat protector geamurilor/parbrizului masinii.

 

Tratament antiaburire pentru interiorul parbrizului, geamurilor laterale şi lunetă.

• Elimină condensul și aburirea geamurilor din interiorul automobilelor

• Îmbunătățește substanțial vizibilitatea la volan

• Recomandat și pentru uz casnic (geamuri și oglinzi)

Anti-Fog este o formulă avansată împotriva condensului şi aburirii care se aplică pe suprafeţele interioare ale parbrizului, geamurilor laterale şi lunetei.

Efectul activ de antiaburire este de lungă durată, în funcţie de gradul de umezeală prezent zilnic în interiorul automobilului. Produsul îmbunătățeşte vizibilitatea şi siguranţa la volan, în orice anotimp.

Anti-Fog poate fi utilizat şi pentru uz casnic (geamuri şi oglinzi).

PYA007
19,00 lei 60,00 lei -41,00 lei
cu TVA 1-2 zile

 

Tratament antiaburire pentru interiorul parbrizului, geamurilor laterale şi lunetă.

 

Tratament Anti-Fog (anti-aburire) geamuri Pyauto 50 ml este un produs inovator, special conceput pentru a elimina aburirea si condensarea de pe suprafetele interioare ale parbrizului, geamurilor laterale si lunetei. Formulat cu tehnologie avansata, acest tratament anti-aburire este eficient si de lunga durata, oferind o vizibilitate si siguranta imbunatatite la volan, in orice anotimp.

 

Aburirea si condensarea geamurilor interioare pot fi probleme enervante, mai ales in sezonul rece sau in timpul conditiilor meteorologice nefavorabile. Acestea pot afecta vizibilitatea si siguranta la volan, ceea ce poate duce la un risc crescut de accidente.

 

Tratamentul Anti-Fog PyAuto actioneaza prin eliminarea aburirii si condensarii, eliminand astfel problemele legate de vizibilitate si siguranta la volan. Formulat cu tehnologie avansata, acest tratament anti-aburire poate fi utilizat pe o varietate de suprafete interioare, inclusiv parbriz, geamuri laterale si luneta, si poate fi utilizat si pentru uz casnic, cum ar fi geamurile si oglinzile.

 

Produsul este usor de utilizat, se aplica pe suprafata curata si uscata a geamurilor, si se poate utiliza atat pe interior cat si pe exterior. Acesta poate fi utilizat si pe geamurile fumurii. Este important sa se evite contactul cu cauciucul si plasticele din interiorul masinii.

 

Tratamentul Anti-Fog PyAuto este un produs eficient si usor de utilizat, care va ajuta sa obtineti o vizibilitate si siguranta imbunatatite la volan, in orice anotimp. Este o solutie ideala pentru cei care doresc sa-si mentina geamurile curate si fara abur, fara a cheltui o avere pe servicii de detailing profesionale.

Anti-Fog PyAuto poate fi utilizat şi pentru uz casnic (geamuri şi oglinzi).

 

 

MOD DE UTILIZARE:

 

 Înainte de aplicarea tratamentului, curătați foarte bine suprafețele de uleiuri, grăsimi şi alte murdării.

Pulverizaţi o cantitate mică de Anti-Fog şi întindeți uniform cu o lavetă pe întreaga suprafaţă a geamului, fără a apăsa prea tare, în așa fel încât să rămână o peliculă uniformă, subțire, ce acoperă întreaga suprafață. Acel strat subțire și uniform se va evapora, iar în urmă rămâne tratamentul, ce oferă protecţie anticondens. Excesul de material va cauza urme vizibile, iar in cazul in care pelicula nu acoperă întreaga suprafață, zonele neacoperite vor aburi.

Pentru a menţine efectul de antiaburire reaplicaţi ori de câte ori este necesar.

 

 

 

FOARTE IMPORTANT DE REȚINUT:

 

• Dacă suprafața nu a fost curățată bine în prealabil, tratamentul nu va fi aplicat uniform și vor apărea pete și urme de grăsimi și murdăria care va destorsiona vizibilitatea.

• Dacă pelicula aplicată rămâne prea groasă pe suprafață, vor apărea tot felul de pete și urme ce pot obstrucționa vizibilitatea.

• Dacă pelicula nu a fost întinsă uniform, pot apărea zone ce au efectul tratamentului și zone fără tratament, care vor aburi în continuare.

• Dacă aplicați tratamentul precum curățați geamurile și oglinzile de obicei, înseamnă că apăsați mult prea puternic pe suprafață și nu veți lăsa în urmă o peliculă uniformă, necesară tratamentulu

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.