Kit eliminare zgarieturi fine PYAUTO 120 ml
Kit eliminare zgarieturi fine PYAUTO 120 ml
Kit eliminare zgarieturi fine PYAUTO 120 ml
  • -61,00 lei
Kit eliminare zgarieturi fine PYAUTO...
Kit eliminare zgarieturi fine PYAUTO...
Kit eliminare zgarieturi fine PYAUTO...

Kit eliminare zgarieturi fine PYAUTO 120 ml

Kit eliminare zgarieturi fine caroserie SHINE ARMOR PYAUTO 120 ML

Kit-ul reprezinta solutia ideala pentru a trata acasa zgarieturile superficiale, fara sa investesti in scule scumpe.

Kit include tot ce ai nevoie:  burete , pasta de polisg SHINE ARMOR PYAUTO care ajuta la indepartarea rapida si in siguranta a zgarieturilor usoare, semnelor de unghii din jurul manerelor usilor, transferului de vopsea si a multor altor defecte. Ultima componenta a setului este un prosop din microfibra necesar pentru indepartarea usoara si in siguranta a resturilor de polish si pentru a da o stralucire finala.

PYA011
29,00 lei 90,00 lei -61,00 lei
cu TVA 1-2 zile

 

Kit-ul eliminare zgarieturi fine caroserie SHINE ARMOR PYAUTO 120 ML este un produs inovator, proiectat pentru a trata acasă zgârieturile superficiale ale caroseriei vehiculului dumneavoastră, fără a fi nevoie să investiți în scule costisitoare.

Kit-ul include tot ce aveți nevoie pentru a trata zgârieturile: un burete, pasta de polisaj SHINE ARMOR PYAUTO care ajută la îndepărtarea rapidă și sigură a zgârieturilor ușoare, semnelor de unghii din jurul mânerelor ușilor, transferului de vopsea și a multor alte defecte. Ultima componentă a setului este un prosop din microfibră necesar pentru îndepărtarea ușoară și sigură a resturilor de polish și pentru a da o strălucire finală.

Kit-ul SHINE ARMOR PYAUTO este o soluție eficientă pentru a trata zgârieturile superficiale, care sunt adesea cauzate de factori externi cum ar fi roșiile, frunzele sau ramurile copacilor. Acestea pot fi îndepărtate rapid și ușor, folosind pasta de polisaj și buretele din kit.

De asemenea, kit-ul SHINE ARMOR PYAUTO este ușor de utilizat, chiar și pentru persoanele fără experiență în întreținerea caroseriei. Instrucțiunile de utilizare sunt simple și ușor de urmat, iar rezultatele sunt vizibile imediat, oferind o strălucire finală și un aspect profesional al caroseriei.

Kit-ul eliminare zgarieturi fine caroserie SHINE ARMOR PYAUTO 120 ML este o alegere excelentă pentru orice proprietar de mașină care dorește să își protejeze și să își întrețină vehiculul în mod adecvat. Acest produs este ușor de utilizat, eficient și accesibil, oferind o soluție de calitate pentru întreținerea caroseriei.

Este recomandat ca dupa folosire sa se aplice : NANO PROTECTIE CERAMICA Caroserie 30 ml - Auto Ceramics Coating 10H PyAuto

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.