Devino Partener PolimerizareFaruri.ro

 

 

PolimerizareFaruri.ro este un site dedicat repararii si intretinerii farurilor auto, care ofera produse de calitate si utilizam tehnologii moderne pentru a ne asigura ca clientii nostri sunt multumiti. In calitate de partener al site-ului, va puteti bucura de avantajele de a oferi servicii de calitate cu ajutorul produselor profesionale. In plus, va oferim suport pentru a va asigura ca puteti oferi serviciile la standardele noastre ridicate.

 

Cu toate acestea, am lansat recent o noua sectiune pe site numita "Parteneri", unde dorim sa prezentam partenerii nostri care au ales sa colaboreze cu noi si care au obtinut rezultate exceptionale prin utilizarea produselor noastre.

In aceasta sectiune, partenerii nostri vor fi impartiti pe judete, astfel incat potentialii lor clienti din aceeasi zona sa poata vedea cum au beneficiat alte persoane de servicii de calitate cu ajutorul produselor profesionale de la PyAuto.

Pentru a fi inclus in aceasta sectiune, trebuie sa fii un client al nostru si sa cumperi produse de minim 300 lei de la noi. De asemenea, va rugam sa ne trimiteti minim un filmulet si 3 poze cu rezultatele obtinute prin utilizarea produselor noastre. Acestea vor fi verificate si daca sunt satisfacatoare, veti fi inclusi in sectiunea noastra de parteneri unde vom posta datele dvs. de contact.

In aceasta sectiune, partenerii nostri vor putea fi gasiti foarte usor de catre potentialii clienti, datorita faptului ca vor fi grupati pe judete.

 

In acest fel, aceasta sectiune va fi o modalitate excelenta pentru ei de a se diferentia de competitori si de a arata angajamentul lor fata de calitate si profesionalism.

Daca aveti intrebari sau doriti sa va inscrieti, va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii pe adresa de mail office@PolimerizareFaruri.ro  sau pe Whatsapp la numarul   0727.57.11.77  

 

* Trimiteti filmuletul si fotografiile la adresa noastra de e-mail  office@PolimerizareFaruri.ro  sau pe Whatsapp la numarul   0727.57.11.77   , impreuna cu Acordul de cedare a drepturilor de  utilizare a materialelor trimise.

Product added to wishlist
Product added to compare.