Livrarea se ofera GRATUIT pentru orice colet cu valoarea mai mare de 500 de lei.

 

Modalitati de livrare

 

Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare aleasa de tine la inregistrarea comenzii.

 

Mai jos gasesti toate informatiile privind taxele de transport si modalitatile de livrare oferite de ParfumuriArabesti.ro

 

Prin curier rapid: Comenzile inregistrate de luni pana joi, pana in ora 16:00, vor fi livrate in termen de 24-48 de ore, comenzile de vineri pana in ora 16:00 vor fi livrate luni, comenzile de sambata si duminica, vor fi predate curierului luni si vor fi livrate in termen de 24-48 de ore de la predarea coletului catre curier. Acest serviciu este valabil pentru orice produs din stocul PolimerizareFaruri.ro.

 

RAMBURS:

       Va rugam sa alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier. 

       In momentul receptionarii produselor comandate, dumneavoastra veti achita contravaloarea in lei, curierului. Suma platita reprezinta costul produselor comandate si costul aferent transportului acestora pana la dumneavoastra,  plus taxa de ramburs.  Costul de transport va fi afisat inainte de finalizarea comenzii. Puteti renunta la comanda in acest moment daca considerati ca aceste costuri nu intrunesc asteptarile dumneavoastra.

COSTUL   TRANSPORTULUI

Prin GLS Curier/Cargus: 
- Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 15 RON. Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta prinita de la GLS COURIER/Cargus.

Product added to wishlist
Product added to compare.